Известие

Collapse
No announcement yet.

Възможно ли е ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Възможно ли е ?

Въпроса ми е следния..имам Alfa 156 1.6 TS и така добре спестени пари има ли начин да и сложа Turbo и ако да може ли накой да ме насочи към майстор който може да го монтира и настрой благодаря ви предварително ;]

Няма невъзможни неща, но от икономическа гледна точка е безсмислено, неоправдано.
    Не се занимавай с глупости!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от turzi Покажи съобщение
      Въпроса ми е следния..имам Alfa 156 1.6 TS и така добре спестени пари има ли начин да и сложа Turbo и ако да може ли накой да ме насочи към майстор който може да го монтира и настрой благодаря ви предварително ;]
      Погледни в Тунинг раздела. Там има подобни проекти. Свържи се хората и ще ти обяснят. Също и в раздела за сервизите. Успех!
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Просто я продай и додай събраните пари за по-мощна
        sigpic

Comment

Покарай я още и така или иначе ще роди рано или късно, тогава имаш възможност да сложиш друг двг или да си купиш по мощна кола
          Alfa Romeo 147 "Selespeed"
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
            Покарай я още и така или иначе ще роди рано или късно, тогава имаш възможност да сложиш друг двг или да си купиш по мощна кола
            Айде пак се почна..., дали ще роди или не е в зависимост от много фактори.
            Моето мнение е че този мотор не е подходящ за турбиниране, да не забравяме че не само мотора прави бързата кола, ами спирачки, стабилност и т.н. и т.н., общо взето си трябват доста пари и нерви за да стане както трябва.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
            X